Programme

Thursday 14 March
8:30 AM - 9:30 AM
9:30 AM - 9:45 AM
Rightmove data and insights in your local area
  • 15 mins
  • Speaker: Christian Balshen, Head of Lettings Proposition, Rightmove
9:45 AM - 10:05 AM
10:05 AM - 10:35 AM
10:35 AM - 11:05 AM
11:05 AM - 11:20 AM
Sponsor
  • 15 mins
11:20 AM - 11:50 AM
Lettings: what to expect in 2024
  • 30 mins
  • Speaker: Alex Jeffery, Partner, Bright Solicitors
11:50 AM - 12:30 PM
Presidents’ update
  • 40 mins
  • Speakers: Gregory Tsuman, President, ARLA Propertymark; Richard Worrall, President, NAVA Propertymark
12:30 PM - 1:30 PM
1:30 PM - 1:45 PM
Gallagher
  • 15 mins
1:45 PM - 2:30 PM
Dealing with difficult people to achieve a positive result
  • 45 mins
  • Speaker: Clare Yates, CY Training Works
2:30 PM - 2:50 PM
2:50 PM - 3:00 PM
Prize Draw
  • 10 mins
3:00 PM - 3:40 PM
No video? No personality
  • 40 mins
  • Speaker: Chris England, Managing Director, PVS Media
3:40 PM - 4:20 PM
4:20 PM - 4:30 PM
Closing remarks
  • 10 mins