Programme

Wednesday 15 May
8:30 AM - 9:30 AM
9:30 AM - 9:45 AM
Sponsor
  • 15 mins
9:45 AM - 10:05 AM
10:05 AM - 10:35 AM
National Trading Standards
  • 30 mins
  • Speaker: James Munro, Head of the National Trading Standards Estate and Letting Agency Team (NTSELAT)
10:35 AM - 11:05 AM
11:05 AM - 11:20 AM
Sponsor
  • 15 mins
11:20 AM - 11:50 AM
To Be Confirmed
  • 30 mins
11:50 AM - 12:30 PM
Presidents’ update
  • 40 mins
  • Speakers: Michael Holden, President, NAEA Propertymark; Gregory Tsuman, President, ARLA Propertymark; Richard Worrall, President, NAVA Propertymark
12:30 PM - 1:30 PM
1:30 PM - 1:45 PM
Sponsor
  • 15 mins
1:45 PM - 2:30 PM
Location, location… optimisation
  • 45 mins
  • Speaker: Amanda O'Brien, Founder, Content for Estate Agents
2:30 PM - 2:50 PM
2:50 PM - 3:00 PM
Prize draw
  • 10 mins
3:00 PM - 3:40 PM
Sell high, sell fast
  • 40 mins
  • Speaker: Elaine Penhaul, Founder, Lemon and Lime Interiors
3:40 PM - 4:20 PM
4:20 PM - 4:30 PM
Closing remarks
  • 10 mins